Tarihi Yerler,Tatil & Seyahat

Tarihi Yerler,Tatil & Seyahat

13 Temmuz 2014 Pazar

Ölmeden önce yüzmeniz gereken sular


Ölmeden önce yüzmeniz gereken sular

Unutulmaz yaz fotoğrafları isteyenler ve yüzmeyi sevenler için işte "ölmeden önce yüzmeniz gereken yerler" listesi.

Sıcak yaz günlerinin olmazsa olmazıdır serin sularda yüzmek. Fakat bu listede bulunan rotalar dünyanın en temiz ve berrak sularını gösteriyor. Unutulmaz yaz fotoğrafları isteyenler ve yüzmeyi sevenler için işte "ölmeden önce yüzmeniz gereken yerler" listesi.

1. Linepean Adası, Filipinler


Dünyanın en temiz suları Linepean Adası çevresinde bulunuyor. Eğer aklınızdan silinmeyecek ve kalabalıktan sıkılmayacağınız bir yer istiyorsanız yaklaşık 15.000 nüfuslu bu bölge size göre olabilir.


2. San Andres Adası, Colombia


Cennetin kelime karşılığı olabilme potansiyeline sahip olan bu yeri, hayatınızda en az bir kere görmelisiniz. Üstelik bu fotoğraftaki gibi bir anınızın olması işten bile değil. Rüya gibi olan bu ada ve sularında mavi ve siyah yengeç gibi yerel türlerin yanında, bir dolu endemik tür, kuş çeşidi, iguana, deniz kaplumbağaları ve suyun, mavinin her tonunu görebilirsiniz. Bunların yanında su altının renkli hayatını oluşturan envai çeşit balık türünü de hatırlatmak gerek.







3. Falasarna, Yunanistan


Bir zamanlar liman kenti olan Creek’in, kuzeybatısı kıyısında uzanan eşsiz kumsallar ve masmavi suların adı Falasarna. Hem yakın hem de daha hesaplı olan bu güzel yere bir kaç yaz gününü çok görmemelisiniz.

Kaynak : Milliyet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder